Doorzoek volledige site
22 november 2017

Ventilair Group Belgium brengt brochure uit voor architecten

Bij het bedenken en uitwerken van projecten doen architecten graag beroep op een partner met verstand van zaken, zeker als het om ventilatie gaat. Het is niet altijd eenvoudig om van alle nieuwe bouwaspecten op de hoogte te zijn. Vooral ventilatie is nog steeds in volle ontwikkeling. Ventilair Group ontwikkelde daarom een brochure die zich specifiek richt op architecten.

Ventilair Group Belgium is producent en leverancier van ventilatiesystemen. Ze vinden het belangrijk om te informeren over de verschillende mogelijkheden, en ze hebben de kennis in huis om samen met de architect dé gepaste oplossing te vinden voor elk project. 

Energiezuinigheid, comfort voor de bouwheer en garanties op foutloze installaties, dat zijn de punten waar ze al sinds 2006 op focussen. Vandaar dat Ventilair Group Belgium vandaag nog steeds een leidende positie inneemt in energiezuinige ventilatie. Als u wil weten hoe hun producten inspelen op de huidige uitdagingen inzake STS, EPB en Ecodesign, dan kunt u op hun website de brochure aanvragen. 

In de brochure staan tips voor architecten om een gezond en comfortabel binnenklimaat te bekomen, een aantal gerealiseerde projecten met toestellen van Ventilair Group, wetgeving en productinfo.

GERELATEERDE DOSSIERS