Doorzoek volledige site
22 november 2017 | ARCHITECTURA.BE

Belgian Building Awards: wint u de International Award?

Op donderdag 22 februari 2018 worden op Batibouw de volledig vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt. De International Award is een bekroning voor een internationaal project van een Belgische architectenbureau. Let op: de inschrijvingen sluiten af op 30 november 2017!

De categorie 'International' is bestemd voor architectenbureaus die een geslaagd buitenlands project hebben gerealiseerd. Het project moet ontworpen zijn door een Belgisch bureau, maar moet zich buiten België bevinden. Het project moet opgeleverd zijn in 2015 of later.

Voor deze prijs is vooral de architecturale kwaliteit van belang. In hoeverre vormt het project een toonbeeld van kwaliteitsvolle en duurzame architectuur?

 

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan enkel door online het deelnameformulier in te vullen via de website van de Belgian Building Awards.

 

Hoe gebeurt de jurering?

Uit alle inzendingen zal een voorselectie gebeuren door een beperkt juryteam en zal een shortlist samengesteld worden van maximum 10 projecten per categorie. Nadien komt het uitgebreid juryteam samen om uit de shortlist een winnaar en een eervolle vermelding te selecteren.

 

Belgian Building Awards lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven.

Dit evenement is een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met Roularta, Redactiebureau Palindroom, de Confederatie Bouw, Ik Ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be.