Doorzoek volledige site
29 november 2017

Keramag Acanto, een badkamerserie die verrast door veelzijdigheid

De nieuwe badkamerserie Keramag Acanto werd in het voorjaar voor het eerst getoond aan de bezoekers van de ISH-beurs en de ISH noviteitenshow in Frankfurt. Keramag Acanto valt op door de uitgebreide mix aan materialen, de keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® wc's, bidet en baden. Dit grote aanbod biedt elke consument de mogelijkheid om tot in detail een uiterst persoonlijke badkamer te ontwerpen. Deze nieuwe collectie is vanaf januari 2018 verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in België.

De mooie mix van verschillende materialen en afwerkingen zoals glas, metaal, hout en lak maakt het voor de consument mogelijk om zelf krachtige combinaties te maken binnen de Keramag Acanto collectie. De afwisseling van zachte, organische vormen en rechte lijnen geeft het keramiek van deze veelzijdige badkamerserie een heel karakteristiek uitzicht. De verschillende wastafels (met brede of dunne rand, met geïntegreerde overloop en/of een aflegvlak voor toiletartikelen) kunnen naadloos gecombineerd worden met de Keramag Acanto wastafel-onderkasten. Ook voor een kleine ruimte biedt deze collectie heel wat mogelijkheden. Zo is er een ruimtebesparende, compacte wastafel en een fontein voor in de toiletruimte. Net zoals alle nieuwe Keramag wc’s, beschikken de Acanto wc’s (hang-wc of staande wc) over de Rimfree® spoeltechniek. Deze gepatenteerde spoelrandloze techniek is comfortabel en uiterst hygiënisch door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdoken bevestigingen.

 

Bijzondere elementen

De Keramag Acanto collectie bevat ook tal van bijzondere elementen die een maximaal comfort garanderen. Zo is er de spiegelkast die zowel aan de voorkant als de binnenkant van de deuren voorzien is van een spiegeloppervlak met verlichting. De beide draaideuren hebben aan de binnenkant ook een schap waar make-up, scheerspullen en verzorgingsproducten binnen handbereik opgeborgen kunnen worden. Ook heel handig is de hoge kast met apotheeklade die kan worden toegepast als roomdivider. Op die manier kan bijvoorbeeld het toiletgedeelte van de badkamer gescheiden worden. Als los element is een functioneel wandboard met een verhoogde front te verkrijgen. Dit schap, dat oogt als een zwevend object aan de muur, geeft de badkamer een extra accent en meer opberg mogelijkheden. Het kan eventueel ook gebruikt worden als handdoekhouder.

 

Optimale individuele inrichting

Er valt dus niet aan te twijfelen dat het Keramag Acanto concept de vrijheid biedt om alle meubelcomponenten naar eigen wens te combineren tot een passend geheel. De combinatie van verschillende materialen en afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. Het hoogglans gekleurde glasfront van de meubels vormt een perfecte match met daarbij passende metalen grepen. De randen in eiken houtstructuur contrasteren verrassend mooi met de koele materialen van de meubels. Alle badkamermeubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand.

 

Makkelijk te monteren

Door het slimme bevestigingssysteem (Easy Fast Fix 2) kunnen de hang-wc en het bidet van Keramag Acanto snel en veilig gemonteerd worden. Omdat zowel de wc als het bidet geleverd wordt met voorgemonteerde bevestigingen gaat het plaatsen erg snel. Ook voor de wastafels zorgt het bevestigingssysteem (Easy Fast Fix 1) voor extra montagegemak. Doordat de bevestigingen voorgemonteerd zijn, kan de wastafel snel vastgezet worden door deze over de draadstangen te schuiven. Het is dus niet meer nodig om de wastafel te ondersteunen. Voor het vastzetten wordt de wastafel uitgelijnd en met moeren vastgedraaid.

GERELATEERDE DOSSIERS