Doorzoek volledige site
06 december 2017

CapaCoustic Melapor, een snelle, eenvoudige en esthetische geluidsoplossing

Te veel of ongewenste galm en geluid in een binnenruimte kan ertoe leiden dat men zich in een ruimte niet prettig voelt, elkaar verstaan wordt moeilijk. Een aangename akoustiek is van belang voor het individuele welzijn en het concentratie- en leervermogen. Opdrachtgevers zoeken voor hun geluidsprobleem een oplossing, die tevens in ‘no time’ eenvoudig en zonder wezenlijke veranderingen in de desbetreffende ruimte kan worden gerealiseerd.

Caparol speelt in op die behoefte met CapaCoustic Melapor. CapaCoustic Melapor biedt de unieke mogelijkheid, om met hulp van flexibele elementen heel snel, gemakkelijk en mooi de geluidskwaliteit van een binnenruimte te verbeteren.

 

Akoestisch en visueel comfort

Deze akoestische elementen uit melaminehars bieden met hun geringe gewicht alle denkbare toepassingsmogelijkheden, om als deelvlakken geluid te absorberen en om visueel voor een fraai en vrolijk resultaat te zorgen. De Melapor elementen zijn in verschillende vormen beschikbaar en kunnen met een verflaag in alle kleuren worden afgewerkt. Het akoestische systeem kan eenvoudig direct op de ondergrond gelijmd of met ophangsystemen bevestigd worden.

GERELATEERDE DOSSIERS