Doorzoek volledige site
06 december 2017

Kanvas, akoestische spanplafonds in de nieuwe wereld

De SoftSound van Kanvas is erop gericht de geluidskwaliteit van het moderne interieur aanzienlijk te verbeteren. Door een ingenieuze demping van de SoftSound® coating worden schelle klanken en nagalmtijden gereduceerd tot een Alpha waarde (α) van minimum 0.8 en hoger. Dit creëert een ruimte die merkbaar aangenamer voelt en klinkt, een logische aanvulling in het hedendaags strakke interieur

Verwerkbaar met de meeste lichtspots en een waaier aan geïntegreerde verlichtingsarmaturen, vormt de SOFTSOUND® een absolute meerwaarde in zowel commerciële als residentiële projecten. Kanvas ontwikkelde in 2017 tevens een auditieve tool in samenwerking met KU Leuven om de impact van hun systemen beleefbaar te maken.

 

Architectuur en vormgeving

Met referenties als het BOIC (Belgisch Olympisch Interfederaal Comité), de Brusselse zakenclub De Warande en uitvaartcentrums Van De Velde is het duidelijk dat Kanvas de voorbije jaren ontdekt werd in de projectmarkt. Het bedrijf specialiseerde zich dan ook in de meest technische installaties, echter steeds met een kenmerkende aandacht voor architectuur en vormgeving.

 

GERELATEERDE DOSSIERS