Doorzoek volledige site
08 december 2017

LoCra tekent present op vakbeurs Polyclose

Illustratie | LoCra
Illustratie | LoCra
Illustratie | LoCra
Illustratie | LoCra
Illustratie | LoCra

Polyclose, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel-, en toegangstechniek staat weer voor de deur. Honderden exposanten zakken op 17, 18 en 19 januari 2018 af naar Gent voor de vakbeurs. Ook LoCra bvba (stand 1103), fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenschrijnwerkerij, geeft professionele verwerkers op Polyclose een uitgebreide visie op de vele mogelijkheden binnen hun specifiek domein.
 

LoCra interieur

LoCra interieur is een allesomvattend programma voor raamafwerking aan de binnenzijde van het raam. Het geheel bestaat uit een assortiment van afgewerkte, voorgevormde raamuitbekledingen, muurlijsten, rolluikafkastingen uit vochtbestendig groen MDF V313, bekleed met een Renolit-folie in diverse kleuren. Diverse lengtematen en/of maatwerk behoren tot de mogelijkheden.


Lignodur®venstertabletten

Lignodur® biedt een breed, hoogkwalitatief gamma aan van venstertabletten in verschillende modellen, breedtematen en kleuren waaronder Topline LD 36 en Masterline LD 40.

Bij elk model is er keuze tussen gelijkliggende en overgrijpende eindkappen. Nieuw zijn de kleuren beton lichtgrijs en donkergrijs. Ook beschikbaar in het assortiment zijn venstertabletten uit 18 mm vochtwerende spaanplaat P3, bekleed met diverse folies.


LoCra deurpanelen

LoCra deurpanelen zijn van Belgische makelij. Ze zijn beschikbaar in alle stijlen, van klassiek tot modern, met oog voor detail. De folie loopt door in de flexibele uitlijning van de groeven. De vleugeloverdekkende panelen kunnen ook op locatie gemonteerd worden en dit in een tijdsbestek van +/- 45 minuten.

De panelen zijn beschikbaar in diktes van 26, 46 en/of 67 mm met een isolatiewaarde van 1.1 tot 0.4 W/m²K. Een dubbele alu-plaat van 2 mm garandeert vormvastheid en is inbraakwerend.
 

LoCra gevel-en dakgootbekleding 

LoCra heeft ook een gevel-en dakgootbekleding (FSC-label) op basis van MEDITE TRICOYA EXTREME in zijn aanbod, wat uniek is op de Belgische markt. MEDITE TRICOYA EXTREME is een extreem duurzaam MDF, met een gegarandeerde levensduur van vijftig jaar. Daarvoor zorgt het milieuvriendelijke acetylatieproces. MEDITE TRICOYA EXTREME beschikt over een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs in de meest veranderende weersomstandigheden.

De panelen worden afgewerkt met een uv-bestendige Renolit-folie en kunnen desgevallend gecombineerd worden met de buitenschrijnwerkerij van de ramen. Ook conventionele, watergedragen lakken kunnen toegepast worden. 
 

Lignodur terrafina® terrasplanken

De Lignodur terrafina® terrasplanken maken gebruik van een ‘klik- en klemsysteem’ met montageclips, wat de montage aanzienlijk versnelt. Het grote voordeel van Lignodur terrafina® ligt in dat unieke montagesysteem. De terrasplanken bieden ook een oplossing voor elke ondergrond. Deze terrasplanken zijn ideaal om toe te passen bij alle vormen van terrasoverkappingen, balkons,…

Nieuw in het gamma en te ontdekken op Polyclose is terrafina® lounge. Meer info: www.terrafina.be.

GERELATEERDE DOSSIERS