Doorzoek volledige site
12 december 2017

Slido Wall met Dialock transformeert ruimtes flexibel en veilig

Slido Wall is het gamma voor mobiele wanden van Häfele. Slido Wall wanden zijn dé oplossing als men ruimtes flexibel wil kunnen transformeren en onderverdelen, zoals bijvoorbeeld sport- en conferentiezalen. De wanden uit hout of glas beantwoorden optioneel aan hoge geluiddempende en brandwerende eisen en zijn in extreme afmetingen te plannen. Bovenop deze unieke kwaliteiten integreerde Häfele haar eigen handig Dialock toegangscontrolesysteem, zodat alle ingewerkte deuren en ook de wanden via transponders en rechten beveiligd kunnen zijn.

Door het Dialock-systeem te integreren op de mobiele wanden van Slido, kan elke deur/wand in een mobiele wand geopend worden met een elektronische keycard die zelf deel uitmaakt van een elektronisch toegangscontrolesysteem. Alle types van mobiele wanden, hetzij uit hout, glas of andere materialen, brandwerend of geluidsisolerend, die op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier ruimtes kunnen vergroten of verkleinen, kunnen door middel van een elektronische keycard worden geopend. 

 

Stabiliteit en geluidsisolatie

Slido Wall maakt het mogelijk om in een handomdraai een grote ruimte in kleinere eenheden onder te verdelen. Dankzij de uitgebreide ervaring inzake lagertechniek en de loopeigenschappen van diverse materialen kan Häfele voor gelijk welke toepassing hoogwaardige, sterke rail- en loopwagensystemen aanbieden, die bovendien eenvoudig te bedienen zijn (geen struikelgevaar door ondergeleiders op de vloer). Twee typische kenmerken van Slido Wall-wanden zijn hun stabiliteit en perfecte geluidsisolatie. Het spilmechanisme en de geluidsafdichtingen zorgen ervoor dat de verschillende panelen goed op hun plaats gehouden worden tussen de vloer en rail.  De stapelmogelijkheden voor de wanden zijn hierbij nagenoeg onbeperkt. 

GERELATEERDE DOSSIERS