Doorzoek volledige site
10 januari 2018 | PHILIPPE SELKE

Ontdek het programma van de Knauf Discovery Days

Na een succesvolle eerste editie in 2016, kon een vervolg van de ‘Knauf Discovery Days’ niet uitblijven. En geen beter kader om onze nieuwigheden in binnen- en buitenafwerking voor te stellen, dan een eigen beurs waar beleving en interactie centraal staan. Hier kunnen we ook onze vernieuwende ideeën – innovatie is een belangrijke pijler voor Knauf – delen met alle spelers uit de bouwsector. 

Op donderdag 1 en vrijdag 2 februari nodigt Knauf u vriendelijk uit in de Wild Gallery (Gerijstraat 11, Vorst) voor een proefondervindelijke kennismaking en persoonlijke toelichting van zijn nieuwe producten en diensten – van digitale tools over energie-efficiënte systemen voor binnen en buiten tot creatieve en akoestische plafonds. 

De ‘Knauf Discovery Days’ zijn enkel toegankelijk voor professionals uit de bouwsector. Via gedetailleerde demonstraties, interactieve seminaries en persoonlijk advies deelt Knauf zijn expertise met zowel voorschrijvers als aannemers, groothandelaars en vakmensen. 

De beurs is volledig gratis. Registreren kan via de website: www.knaufdiscovery.be. Vergeet niet de specifieke inschrijvingscode “PRES2018” te gebruiken.