Doorzoek volledige site
19 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

Franke: RVS-werkbladen op maat

Franke - RVS-werkbladen Illustratie | Franke
Franke - RVS-werkbladen Illustratie | Franke
Franke - RVS-werkbladen naadloze afwerking Illustratie | Franke
Franke - RVS-werkbladen naadloze afwerking Illustratie | Franke

Franke lanceert op Batibouw 2018 zijn nieuwste werkblad van 4 mm dik roestvrij staal (RVS). Deze werkbladen kunnen tot 6 meter lengte naadloos verwerkt worden en worden op maat van de keuken gemaakt.

RVS is een robuust materiaal dat goed tegen hoge en lage temperaturen kan en ongevoelig is voor voedingszuren, wat het geschikt gemaakt voor keukentoepassingen. Het is ook hygiënisch en makkelijk in onderhoud omdat het glad en poriënvrij is.

 

Uitvoeringen

De werkbladen zijn in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar. De bekendste uitvoering is de geborstelde. Daarnaast is er ook een orbitale versie met een wolkenpatroon waarop je geen vingerafdrukken of krassen ziet. De warmgewalste versie is RVS in zijn meest pure vorm en doet denken aan beton. Al deze uitvoeringen zijn na hun levensduur 100% recycleerbaar.

 

Fijne afwerking

De werkbladen kunnen niet alleen tot 6 meter lengte naadloos verwerkt worden, maar ook spoelbakken, stopcontacten en een werkbladafzuigkap worden naadloos ingewerkt. Dankzij deze naadloze verwerking is er geen sprake van lasnaden en randen, waardoor het blad ook hygiënischer is.

GERELATEERDE DOSSIERS