Doorzoek volledige site
22 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

Upgrade voor vloeren van Quick-Step

Parket - Intenso Illustratie | Quick-Step
Parket - Palazzo Midnight Oak Illustratie | Quick-Step
Laminaat - Eligna Metallic Cérusé Oak Gold Illustratie | Quick-Step
Vinyl - Ambient Carrara Marble Illustratie | Quick-Step

Quick-Step introduceert op Batibouw niet alleen upgrades van bestaande vloeren, maar ook nieuwe toevoegingen aan zijn houten, laminaat- en vinylvloeren.

De Eligna-collectie kreeg een upgrade waardoor deze vloeren nu waterbestendig zijn. Met de Eligna Metallic Cérusé Oak Gold toont Quick-Step dat goud ook in huis past. Het is een laminaatvloer met houtkleur en subtiele gouden accenten in de nerven.

 

Parketcollectie

Aan zijn parketvloeren voegt Quick-step een hele nieuwe collectie toe: Intenso. Dit zijn parketvloeren met houtkleuren en Hongaarse punt, die in vier kleuren te verkrijgen zijn: Industrial Oak, Eclipse Oak, Traditional Oak en Intense Oak. Deze vloer is makkelijker te installeren dan de klassieke Hongaarse punt omdat de latjes op een plank zijn aangebracht.

Verder werd ook de parketcollectie Palazzo uitgebreid met Midnight Oak, een kleur geïnspireerd op het donkere hout van moeraseik. Dit is een zeldzame houtsoort die via een natuurlijk proces een diepe kleur krijgt met uiteenlopende variaties.

 

Vinylcollectie

In de collectie Ambient voegt Quick-Step Carrara Marble toe. Hiervoor werd de print uit een echt stuk Carraramarble grondig bestudeerd. Het is ook mogelijk om deze vinyl tegen de wand te installeren.

GERELATEERDE DOSSIERS