Doorzoek volledige site
23 januari 2018

Maximaal isoleren met PU-harschuimplaten van Recticel

Eurofloor Xentro vloerisolatie Illustratie | Recticel
Eurowall Xentro spouwisolatie Illustratie | Recticel
Xentro technology Illustratie | Recticel

De Xentro technology van Recticel Insulation in PU-hardschuimplaten is een nieuwe oplossing waarmee je beter kan isoleren. Deze technologie ontstond na jarenlang onderzoek met geavanceerde technologieën.

Het optimaliseren van de microcelstructuur en celgeometrie leidt tot stabielere en intercellulaire verbindingen die ervoor zorgen dat de PU-hardschuimplaten een isolatiewaarde halen van 0,019W/mK. Hierdoor isoleer je 13% beter dan PU-hardschuimplaten met een gebruikelijke waarde van 0,022W/mK.

 

Nieuwe generatie PU

Op Batibouw stelt Recticel Eurowall Xentro spouwisolatie en Eurofloor Xentro vloerisolatie voor met beide een isolatiewaarde van 0,019K/mK. Hierdoor kan je met dunne isolatieplaten die weinig ruimte innemen toch maximaal isoleren. De Xentro-isolatieplaten worden geproduceerd in een omgeving die voldoet aan de normen ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004.

Door een PU-kern in Xentro technology te combineren met kwalitatieve, gasdichte bekledingen zijn de Eurowall Xentro en Eurofloor Xentro hoogtechnologische oplossingen.

GERELATEERDE DOSSIERS