Doorzoek volledige site
26 januari 2018

General lanceert vier nieuwigheden op Batibouw

Hoog aan de Wand AircoHeaters - R32 Illustratie | General
Hoog aan de Wand AircoHeaters - R32 Illustratie | General
Hoog aan de wand - Vinoverter Illustratie | General
Plafond - Vinoverter Illustratie | General
Laag aan de wand - Vinoverter Illustratie | General
Inbouw - Vinoverter Illustratie | General
Inbouw - Vinoverter Illustratie | General

Warmtepompfabrikant General introduceert op Batibouw maar liefst drie nieuwe reeksen Hoog aan de Wand AircoHeaters met koelmiddel R32 én Vinoverter, een lagetemperatuurtoepassing voor wijnbewaring en koele bergingen via een aangepaste sensor.

De AircoHeaters hebben een vierkant design en passen zo in elk interieur. Met een hoog rendement zorgen ze in de winter voor verwarming en in de zomer voor verkoeling.

 

Hoog aan de Wand AircoHeaters

De drie nieuwe reeksen AircoHeaters hebben een MultiPath warmtewisselaar met hoge densiteit. Daarnaast beschikken ze over een aanwezigheidssensor die automatisch de capaciteit verlaagt wanneer er geen beweging is in de ruimte. Met de Wireless LAN Interface (optie) is de AircoHeater zowel binnen- als buitenshuis te bedienen via smartphone, tablet of pc.

De drie beschikbare modellen zijn een Designreeks met zeer uitgebreide functionaliteiten, een Premiumreeks met standaardfunctionaliteiten of een Best Buy instapmodel.

 

Vinoverter

Met de Vinoverter heb je enkel behoefte aan voelbaar koelvermogen en zo weinig mogelijk ontvochtiging. De voorgestelde combinatie bestaan uit een binnen- en buitenunit, waarbij de binnenunit groter gedimensioneerd is. De combinatie kunnen hierdoor enkel toegepast worden in koeling. De Vinoverter kan worden toegepast met verschillende types binnendelen: hoog of laag aan de wand/plafond of inbouw.

GERELATEERDE DOSSIERS