Doorzoek volledige site
29 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

Verruimd aanbod Bulex op Batibouw

MiGo Illustratie | Bulex
Aanbod Bulex Illustratie | Bulex
BSOFT Illustratie | Bulex
VivAir Illustratie | Bulex
MiPro Illustratie | Bulex

Bulex komt in 2018 met een hele hoop vernieuwingen. Op Batibouw stelt het bedrijf zijn innovatieve warmtepompgamma voor alsook nieuwe waterverzachters. Daarnaast brengt het in het najaar van 2018 de volgende generatie condensatieketels uit: Thema Condens FAS 35-55. Verder kan je op Batibouw de MiGo- en de MiPro-regelaars ontdekken.

BSOFT en vivAir

Van het BSOFT waterverzachtersgamma zijn er drie modellen beschikbaar met een capaciteit van 10, 15 of 20 liter. De instellingen kunnen aansluiten bij de verwarmings- en sanitair warmwaterinstallatie. De modellen zijn vanaf 2018 voorzien van een proportionele bezouting, hierdoor gebruiken ze nooit meer zout dan nodig is bij regeneratie. Bij levering zijn de toestellen voorgeprogrammeerd. De installateur moet enkel de netto hardheid, tijd en datum invoeren.

De lucht/lucht-warmtepompen vivAir behouden de verschillende monotoepassingen en multicombinaties met maximaal vier binnenunits. De binnenunits bij multicombinaties zijn vanaf nu naast het wandmodel ook verkrijgbaar als inbouwcassette voor het plafond. De grootste verandering is volgens Bulex een ander, milieuvriendelijke koelmiddel: R32.

Om het gebruikscomfort en efficiëntie van de toestellen te verhogen zijn er nog nieuwe functies zoals slaapmodus, turbostand… waarover je meer kan ontdekken op Batibouw.

 

Condensatieketels

In het aanbod van Bulex blijven condensatieketels een belangrijk onderdeel. Met de online figurator Instal XPERT kunnen Batibouw-bezoekers uitzoeken welke condensatieketel het beste bij hen past. Tot 31 december 2018 geldt er drie jaar garantie op alle ketels tot en met 45 kW. Op Batibouw stelt Bulex ook al de volgende generatie condensatiegaswandketels voor: Thema Condens FAS 35-55, die in het najaar de huidige modellen zal vervangen.

 

Intelligente regelingen

Met de slimme thermostaat MiGo en de slimme weersafhankelijke regeling MiPro kan je via een mobiel toestel de verwarmingsinstallatie besturen. MiGo kan met een eBus-aansluiting gebruikt worden met alle Bulex-condensatieketels en kan één verwarmingscircuit aansturen. MiPro kan gebruikt worden met systemen op gas, maar ook met zonne-energiesystemen of warmtepompen en kan meerdere verwarmingscircuits aan.