Doorzoek volledige site
29 januari 2018

BWT vernieuwt stadswaterfilters

AQA Perla Illustratie | BWT
AQA Perla 4.0 Illustratie | BWT
Stadswaterfilter E1 Illustratie | BWT
Stadswaterfilter E1 Illustratie | BWT
Stadswaterfilter R1 Illustratie | BWT

Waterbehandelingsspecialist BWT stelt op Batibouw twee nieuwe stadswaterfilters voor: E1 en R1. Ook de nieuwe waterontharder AQA Perla 4.0 passeert de revue. 

Stadswaterfilters E1 en R1

De E1-filter werd vernieuwd met een geïntegreerde drukregelaar. Daarnaast heeft deze filter een aangepast design (wit en donkerblauw). Om ervoor te zorgen dat de filter onderhouden wordt, heeft deze filter een eenvoudig onderhoudsgemak. Via een ledlampje dat op de filter oplicht weet de gebruiker dat het tijd is om het filterpatroon te vervangen.

De R1 is een manuele terugspoelfilter ter vervanging van de F1-filter. Op deze filter paste BWT zijn tweefasige terugspoeltechnologie toe die voldoet aan de hoogste hygiënenormen. Gebruikers krijgen een garantie van 10 jaar op deze filter.

 

AQA Perla

Binnen de reeks waterontharders van BWT stelt het bedrijf AQA Perla 4.0 voor. Deze waterontharder zal pas eind 2018 verkrijgbaar zijn, maar u kan het toestel al ontdekken op Batibouw. Enkele kenmerken: 100% connectiviteit, aanraakdeksel, oplichtend logo en service vanop afstand. Het model heeft dezelfde vernieuwde look als de stadswaterfilters E1 en R1.

GERELATEERDE DOSSIERS