Doorzoek volledige site
06 april 2011

Renovatieblog van Gijbels vertelt je alles over de renovatie van bedrijfsgebouwen

Goed nieuws voor iedereen die nog met vragen zit rond de renovatie van bedrijfsgebouwen. 5 april ging een nieuwe blog online die volledig in het teken staat van het renoveren van bedrijfsgebouwen. Initiatiefnemer van deze blog is nv Mathieu Gijbels die in dit segment al een enorme knowhow opgebouwd heeft en hierover met een ruimer publiek wil communiceren.
Goed nieuws voor iedereen die nog met vragen zit rond de renovatie van bedrijfsgebouwen. 5 april ging een nieuwe blog online die volledig in het teken staat van het renoveren van bedrijfsgebouwen. Initiatiefnemer van deze blog is nv Mathieu Gijbels die in dit segment al een enorme knowhow opgebouwd heeft en hierover met een ruimer publiek wil communiceren. Zowel met klanten als met niet-klanten, zowel met bouwheren als met architecten.
Twijfelt u of de renovatie van uw bedrijfsgebouw wel zinvol is? Wilt u weten hoe u dat concreet moet aanpakken? Wilt u weten met welke energiezuinige investering u de grootste winsten kan boeken? Wilt u concrete tips om het budget te beperken en de kwaliteit te versterken? De antwoorden op die en nog meer prangende renovatievragen, vindt u sinds 5 april op blog.gijbels.be.

Joël Melaerts, commercieel directeur bij nv Mathieu Gijbels startte reeds 12 jaar geleden met een aparte renovatieafdeling bij nv Mathieu Gijbels. Die jarenlange ervaring wil hij nu delen door middel van een blog. Joël Melaerts: ”Waarom we deze blog opstarten en onze kennis delen met iedereen die dat wil? Gewoon omdat wij over zoveel informatie beschikken die een antwoord biedt op vragen die wij heel vaak tegenkomen. Er is dus vraag naar meer info en kennis over de mogelijkheden van renovatie. Tegenwoordig wordt voortdurend gekeken hoe we nieuwe gebouwen energiezuiniger en performanter kunnen maken. Men vergeet hierbij dat nieuwe gebouwen slechts een minderheid vormen van het totale patrimonium. We kunnen dus veel grotere winsten boeken door bestaande gebouwen grondig aan te pakken. Het energieaspect speelt hierin een belangrijke, maar zeker niet de enige rol. Andere factoren zijn minstens even belangrijk. Het renoveren van een bedrijfsgebouw doe je immers ook voor je medewerkers en (potentiële) klanten. Een gebouw moet aangenaam zijn om in te werken, en tevens een geschikt kader vormen om klanten te ontvangen. Of dat geld kost? Uiteraard, maar niet renoveren kost je veel meer geld.“
Joël Melaerts, commercieel directeur bij nv Mathieu Gijbels en initiatiefnemer van de Renovatieblog

Met deze blog heeft nv Mathieu Gijbels  één doel voor ogen. De lezer nuttige en concrete informatie verschaffen over waarom en hoe de renovatie van een bedrijfsgebouw moet aangepakt worden. Dat zal gebeuren aan de  hand van nuttige tips, technisch advies, getuigenissen,… Stuk voor stuk korte rechttoe rechtaan artikels waar de lezer concreet wat van kan oppikken.

Inschrijven op deze blog kan hier.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

Joël Melaerts, Commercieel directeur
089 819 156
Joel.melaerts.blogt@gijbels.be

Herman Verwimp, Marketing en HR directeur
089 819 105
herman.verwimp@gijbels.be