Doorzoek volledige site
02 februari 2018

Comfortabele marmezandpleister van Sonogamma voor Nederlands luxehotel

Illustratie | © Sonogamma

Midden december 2017 opende de Nederlandse hotelier Eric Toren in het historische hart van Amsterdam het prestigieuze boutiquehotel 'TwentySeven'. Het interieur werd ontworpen door bureau Casus Casa. Het isolatiemateriaal BASWA Phon van Sonogamma zorgt voor rust in het restaurant.  

Naast 16 unieke en adembenemende suites bevat het luxe hotel ook een gastronomisch toprestaurant ‘Bougainville’ genaamd, waar sterrenchef Pascal Jalhay de meest verrassende smaaksensaties op uw bord tovert.   

 

Droomhotel

De trotse hotelier omschrijft zijn TwentySeven als “een droomhotel, met een droomrestaurant en een droomteam”, dat werkelijk niets aan het toeval overlaat om de gasten de ultieme hotelervaring te bezorgen. 

Om deze droom te helpen verwezenlijken investeerde men in de nieuwste en de beste isolatiematerialen om een oase van rust te creëren in het hart van deze bruisende metropool.   

 

Marmerzandpleister
 
Dankzij de unieke BASWA Phon Classic Top marmerzandpleister waarmee het plafond van het restaurant bekleed is, kan men in alle rust en comfort tafelen.

BASWA voegt net dat tikkeltje onzichtbare luxe toe dat het cliënteel van TwentySeven zeker weet te smaken, zegt hotelier Eric Toren. "Het BASWA Phon akoestisch stucwerk tegen het plafond is onzichtbaar en schept de privacy en intimiteit waarop onze gasten gesteld zijn. Zo zorgen we voor topgastronomie in een geraffineerd en luxueus interieur in een monumentaal pand met een prachtig uitzicht op het Koninklijk Paleis in het hart van Amsterdam."