Doorzoek volledige site
08 februari 2018

Vlaams Bouwmeester lanceert nieuwe Open Oproep

De Vlaams Bouwmeester heeft een nieuwe Open Oproep gelanceerd voor acht projecten. Ontwerpteams kunnen zich nog tot 4 maart kandidaat stellen.

 

De acht project betreffen een masterplan voor de Leuvense podiumkunstensite, de reconversie/restauratie van de Floraliënhal in Gent, de bouw van een vrijetijdscentrum en verbouwing van het gemeentehuis van Wingene, de bouw van een nieuw dienstencentrum en vervanging van 40 woongelegenheden in Wommelgem, een nieuw vrijetijdscentrum in Zandhoven, een nieuwe basisschool in Nijlen, een masterplan voor de omgeving Binnenplein in Zwijndrecht, een structuurschets en twee masterplannen in Heverlee.

Elk ontwerpteam kan zich voor meerdere projecten inschrijven. Per project geeft u uw eerste analyse, ambities en eventuele intenties tot samenwerking in. Kandidaten moeten tevens een portfolio indienen. Minimaal vermeldt u drie referentieprojecten die in eigen naam werden uitgevoerd. Dit mogen ook onderzoeksopdrachten, afstudeerwerken, niet gerealiseerde plannen,... zijn. Het portfolio is een belangrijk document voor het maken van selecties en het is uw visitekaartje ter attentie van de Vlaams Bouwmeester en de opdrachtgevers.

Meer info en inschrijven kan op de website van de Vlaams Bouwmeester.