Doorzoek volledige site
14 februari 2018

Belisol speelt op Batibouw in op trends en kwaliteit

Belisol staat dit jaar de vierde keer op Batibouw en pakt er uit met enkele nieuwigheden. Niet alleen worden er bestaande producten in een nieuw kleedje gestoken, de marktleider in ramen en deuren pakt ook uit met enkele gloednieuwe producten.

PANOLUX: slank design, panoramisch zicht

Belisol stelt op Batibouw zijn nieuwste product voor: de PANOLUX glazen vouwwand. In tegenstelling tot een schuifraam kan je hem volledig openschuiven. Dat resulteert in een panoramisch uitzicht en zorgt ervoor dat de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Het systeem heeft met de aluminium profielen en slanke stijlen een moderne uitstraling. Een doordachte materiaalkeuze en een kwalitatief bedieningssysteem maken de vouwwanden extreem onderhoudsarm en slijtvast. De duurzame systemen kunnen grote gewichten aan en gaan lang mee. De eenvoudige bediening is licht en geruisloos. De ramen kunnen zowel naar binnen als naar buiten openen, en ze vouwen zowel naar rechts als naar links.

 

Warme eik, strak aluminium

Het ruime aanbod en de uitgebreide materiaalkeuze maken het mogelijk om perfect aan te sluiten op de wensen van de klant. Belisol speelt zo bijvoorbeeld ook in op de trend waarbij houten voordeuren gecombineerd worden met strakke aluminium ramen. Eik wordt op die manier opgewaardeerd tot de perfecte keuze om een warme natuurlijke toets te geven aan een strakke woning.

 

Pvc, sober en slank

In het pvc-segment zet Belisol met verdoken beslag in op soberheid en eenvoud. Dat, in combinatie met een uitgebreid gamma aan folies, resulteert in een maximale ontwerpvrijheid.

In de Futura- en Unix-reeksen is er een volledig nieuw gamma deurpanelen beschikbaar met een dikte van 36 mm. De pvc Futura Pure-reeks heeft dan weer een quasi identieke look als de aluminium ramen. Het feit dat de vleugel in hetzelfde vlak zit als het kader maakt dat dit pvc-raam een uitzonderlijk smal en strak aanzicht heeft.

 

Aluminium designopties breiden uit

Bij de aluminium ramen is de HOLUX-serie met standaard ingewerkt beslag opnieuw uitgebreid. Zo zijn er nog meer mogelijkheden op het vlak van design en afwerking. Ook op thermisch vlak scoren deze ramen beter. Er werd extra isolatie toegevoegd in de glaslat. En een dubbele middendichting en geëxpandeerde polystyreen isolatie zorgen voor een optimaal thermisch resultaat.

Voor de ontwerpers die graag een echte eyecatcher als voordeur willen, zijn er strakke HOLUX-deuren met subtiele ledverlichting en exclusief design.