Doorzoek volledige site
23 februari 2018

Online test toont esthetisch meest geschikte baksteen

Illustratie | © Vandersanden

Het is een welbekend bouwcliché: de Belg is geboren met een baksteen in de maag. In het kader van Batibouw gaat Vandersanden op zoek naar welk type baksteen er precies in de maag van de bezoeker zit, op basis van een test die kijkt naar de esthetische voorkeuren.

Aan de hand van een interactieve test krijg je te zien welke baksteen uit het gamma van Vandersanden het beste bij je past. De keuze wordt gemaakt op basis van vertoonde voorkeur voor een welbepaalde vaas, schilderij en kleur. Aan het einde van de test krijgt de deelnemer ook kortingsbon ter waarde van 100 euro.

De uitgekozen baksteen kan meteen ook bewonderd worden op de stand van Vandersanden op Batibouw. De fabrikant stelt op zijn stand een breed assortiment aan bakstenen voor, evenals kleiklinkersECO steenstrippen en slimme geveloplossingen, zoals E-Board®.

 

Het ‘nieuwe’ Vandersanden

Op Batibouw zal ook het “nieuwe” Vandersanden in de Belgische markt breed worden geïntroduceerd. Daarbij hoort een nieuwe merkbeleving en nieuw motto: “Het mooiste maak je samen”.

Vandersanden is op Batibouw terug te vinden in Hal 5, stand 5207.

GERELATEERDE DOSSIERS