Doorzoek volledige site
01 maart 2018 | RIK NEVEN

Tom Van Dorpe, Rita Agneessens en Geert Blervacq verlaten B2AI

Verrassend nieuws van architectenbureau B2AI. Pieterjan Vermoortel laat weten dat zijn drie medevennoten Rita Agneessens, Tom Vandorpe en Geert Bervacq B2AI verlaten en hun eigen weg gaan. Ook Philemon Wachtelaer neemt afscheid als vennoot, maar blijft nog tijdelijk aan boord om een adviserende rol te vervullen.

Pieterjan werd hierin bijgestaan door drie andere jonge architecten-vennoten die nu dus alle drie B2AI verlaten waardoor Pieterjan de enige vennoot en CEO wordt.

Het nieuws werd door Pieterjan Vermoortel zelf bekendgemaakt in een mail naar klanten en relaties.

In de mail dankt hij de drie vennoten voor wat ze betekend hebben voor het bureau en wenst hij hen een succesvolle voortzetting van hun carrière.

Pieterjan Vermoortel voegt er aan toe dat door deze reorganisatie de communicatielijnen korter zullen worden en dat dit de directe en persoonlijke manier van werken nog zal versterken. “Onze associated partners en ikzelf zijn voortaan uw direct klantcontact en in samenwerking met de ontwerparchitect en uitvoeringsarchitect zullen we uw projecten met volle overgave blijven opvolgen vanuit Brussel, Gent, Roeselare en sinds kort Lille”, aldus Pieterjan Vermoortel.