Doorzoek volledige site
13 maart 2018

Cradle to cradle entreematten met verbeterde opvang van fijn stof

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

Emco is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in duurzame en stijlvolle entreematsystemen. Met een breed assortiment is emco in staat om voor vele verschillende toepassingen een oplossing te voorzien. Zo heeft het bedrijf een serie entreematten die volledig cradle to cradle zijn en die uitstekend geschikt zijn voor plekken met extreme belastingen, zoals kantoorgebouwen en scholen.

De entreemat emco ECOLINE® PIONEER is volledig recyclebaar en cradle to cradle® gecertificeerd. De inlagen zorgen voor een betere opvang van fijn stof, zodat dit minder wordt ingeademd. Een essentiële verbetering in het belang van de gezondheid.

De serie ECOLINE® PIONEER is geschikt voor binnen- en overdekte buitentoepassingen waar extreme belastingen zijn, zoals bij kantoorgebouwen en scholen. Het uiterst duurzame entreematsysteem is daarnaast zeer slijtvast en heeft een hoge vuilopname.

De aluminium profielen zijn leverbaar met een hoogte van 12 en 22 mm. De inlagen zijn vervaardigd van slijtvaste, weerbestendige lussenpool inlagen (polyamide 6), met een verbeterde stof- en vochtopname. De kleuren zijn: antraciet, beige, bruin en grijs.

GERELATEERDE DOSSIERS