Doorzoek volledige site
21 maart 2018

Entreematten met 3-zone reiniging: esthetisch, duurzaam en kosten besparend

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

Emco is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in duurzame en stijlvolle entreematsystemen. Met een breed assortiment is emco in staat om voor vele verschillende toepassingen een oplossing te voorzien. Dankzij de 3-zonereiniging, een maatwerkoplossing, kan bespaard worden op schoonmaakkosten en is de mat optimaal beschermd tegen vuil en vocht.

De emco 3-zone reiniging is een esthetische en een kostenbesparende maatwerkoplossing, en is het meest optimale entreematsysteem voor opvang van vuil en vocht. Meer dan 90% vuil en vocht vangt het entreematsysteem op. Bovendien wordt bespaard op schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking.

De eerste zone bestaat uit een aluminium profielmatsysteem en dient voor de opvang van grof vuil. De tweede zone is ook een profielmat en dient voor de opvang van fijn vuil. De derde zone bestaat uit een schoonloopzone en zorgt ervoor, dat het restvuil en vocht adequaat wordt opgevangen.

 

Esthetisch fraai

Zone 1 en 2 zijn in verschillende kleuren, inlagen en profielen leverbaar. Zone 3, de schoonloopzone, is leverbaar in een ongekend aantal kleuren en dessins. Het gehele 3-zone schoonloopsysteem kan daardoor esthetisch fraai worden ontworpen, en kan aangepast worden aan individuele wensen en exclusieve ontwerpeisen. De hoge kwaliteit staat garant voor een lange levensduur.