Doorzoek volledige site
05 mei 2011

Dien uw projecten voor WAF2011 nu in

WAF 2011 wil voortbouwen op het succes van de afgelopen drie jaar en wil nar eigen zeggen het meest opwindende festival tot nu toe worden. In 2010 waren meer bureaus dan ooit met opmerkelijke projecten vertegenwoordigd, met een record aantal inzendingen uit Australië, Singapore, Turkije, Brazilië en India.
WAF 2011 wil voortbouwen op het succes van de afgelopen drie jaar en het meest opwindende festival tot nu toe worden. In 2010 waren meer bureaus dan ooit met opmerkelijke projecten vertegenwoordigd, met een record aantal inzendingen uit Australië, Singapore, Turkije, Brazilië en India.
Maar dit jaar moet WAF groter dan ooit worden, dus als dank voor de steun van de WAF-gemeenschap biedt WAF bij elke betaalde inschrijving een gratis inschrijving aan. Dit is volges de organisatoren een fantastische kans voor u om uw kansen op het winnen van de award en felbegeerd WAF erkenning voor de projecten waaraan u het afgelopen zo hard aan gewerkt hebt, te verdubbelen.


Download de brochure voor de volledige inschrijvingsinformatie


Wat nu te doen:


In de eerste plaats beslissen welke projecten u wilt indienen. Belangrijk: voor alle projecten geldt één kopen één gratis!

Volg daarna het eenvoudige inschrijvingsproces:

1. Maak uw account aan op www.worldarchitecturefestival.com
2. Kies de categorie waarvoor u projecten wilt indienen. Denk er aan dat u in meer dan 1 categorie projecten kunt indienen. Bekijk hier alle WAF-categorieën
3. Vertel ons de naam van het project die u invoert
4. Betaal voor je inzending
5. Zet uw inschrijving online door foto's voor het project, uw gegevens, een beschrijving en eventuele professionele xxxxx in te dienen - dit voor 30 juni 2011
6. Dien uw tentoonstellingsborden en hi-res foto's in - deze moeten ingediend worden vóór 1 juli 2011

Download deze brochure voor de volledige inschrijvingsinformatie.