Doorzoek volledige site
04 april 2018

Win een boek: ‘Stoned. Architects, designers & artists on the rocks’

Architectura.be mag drie exemplaren weggeven van het boek ‘Stoned’. Natuursteen en marmer in het bijzonder zijn helemaal terug in het interieur. ‘Stoned’ ontgint de mooiste marmer-projecten van toonaangevende architecten, artiesten en designers in 256 pagina’s wooninspiratie en vakmanschap. Are you stoned yet?

Je kan er onmogelijk omheen: marmer en natuursteen maken een enorme comeback. De interieur- en architectuurwereld valt als een blok voor al die natural beauty. Een nieuw Steentijdperk is aangebroken. Hoog tijd dus voor een overzicht van de mooiste natuursteen projecten, gebundeld in ‘Stoned’. 

Elk hoofdstuk behandelt één steenkleur en toont naast tientallen interieurs ook objecten, kunst en mode in natuursteen. Met realisaties en interviews van internationale toparchitecten, designers en artiesten zoals Pierre Yovanovitch, Tim Coppens, Francesco Balzano, Glenn Sestig, Muller Van Severen, Bas Smets, Pieter Vermeersch en vele anderen.  


Win win win!

Hoe maak je kans op deze publicatie? Stuur een mailtje naar info@architectura.be, vergezeld van een originele motivatie. Vermeld ook je gegevens (naam, adres). De winnaars worden binnenkort verwittigd en krijgen het boek in de bus.