Doorzoek volledige site
24 april 2018

Matte muurverf van Caparol is makkelijk te onderhouden en te reinigen

Illustratie | © Caparol

Caparol PremiumClean is de eerste perfect reinigbare matte muurverf waarin het vuil niet kan indringen. De verf is schrobvast en bestand tegen zo goed als alle kleurloze desinfecterings- en reinigingsmiddelen die met water verdunbaar zijn. Uniek is ook dat de matte look behouden blijft ook na het schoonmaken.

Tot voor enkele jaren kon je het zogenaamde schrijfeffect en de pigment afgifte enkel vermijden door een zijdeglanzende en bindmiddelrijke muurverf te gebruiken. Nu kan je dus ook voor een matte afwerking die perfect reinigbaar is kiezen voor de Caparol PremiumClean verf. Een product met een hoge belastbaarheid en een fraaie, matte en strakke look.

 

Proper en in goede staat

Na het reinigen krijg je ook geen verkleuring of opglanzing van het geschilderde oppervlak. Matte muren die langer proper en in goede staat blijven, leveren een langere levensduur op.

De Caparol PremiumClean verf is dus dankzij de snelle en eenvoudige reinigingsfactor uiterst geschikt voor wanden, muren en plafonds in de zorgsector, het onderwijs, horeca projecten en in openbare gebouwen waar een hoge duurzaamheid vereist is.

Maar denk ook bij privé woningen aan deze matte verf: zo zijn kinderkamers en keukens plaatsen waarbij je met deze verf de schrobborstel zonder problemen kan bovenhalen als het even misgaat.