Doorzoek volledige site
27 april 2018

Akoestische oplossing met absorberende panelen voor Club Brugge Skylounge Restaurant

Illustratie | © Triplaco
Illustratie | © Triplaco
Illustratie | © Triplaco
Illustratie | © Triplaco

In juli 2016 werd de Caje Skylounge in het Jan Breydelstadion van Club Brugge vernieuwd. Om het nagalmprobleem in de loges en bar aan te pakken, werd een beroep gedaan op de absorberende panelen van Print Acoustics, een divisie van Triplaco.

Net voor de zomer van 2016 belde Bart Goedermans, de technische steunpilaar van Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe bij Uplace, naar Print Acoustics Manager Kristoff Ver Eecke om de nagalmproblematiek te bespreken. Samen bekeken ze of een snelle leveringstermijn van een kwaliteitsproduct haalbaar was.

 

Performant, esthetisch en duurzaam

Goedefroo en Goedefroo architecten had de Print Acoustics absorberende panelen type Dr  van de Belgische producent Triplaco bij de bouwheer aanbevolen als een performant, esthetisch en duurzaam  product voor nagalmcorrectie in de loges en bar.

Daarom werd snel beslist om over te gaan tot de plaatsing van dit gemakkelijk te onderhouden product, dat stootvast en krasvast is. Door zijn zwarte smalle groeven heeft een tijdloze lambris look.

 

Abet laminati toplaag

De vlotte samenwerking tussen bouwheer, architect, Club Brugge, bouwfirma (Van Tornhout) en plaatser (Van Hulle Bouwservice) en fabrikant Triplaco zorgde ervoor dat de loges reeds in november 2016  met deze wandpanelen in zwart matte Abet laminati toplaag aangekleed waren. Op die manier konden de loges in optimale omstandigheden gebruikt worden.

Deze realisatie in een sportieve, hoogwaardige horeca-omgeving is een mooie aanvulling op het rijtje spraakmakende toepassingen. De absorberende panelen van Print Acoustics werden immers al in diverse publieke en private gebouwen geplaatst, zoals administratieve centra, congrescentra, ziekenhuizen, woonzorgcentra en sportcentra.

GERELATEERDE DOSSIERS