Doorzoek volledige site
30 april 2018

365 dagen per jaar puur natuur met nieuw verandasysteem Finstral

Illustratie | © Finstral

Maximale glasoppervlakken en nog slankere profielaanzichten, met tegelijkertijd een optimale isolatie. Het meest recente voorbeeld hiervan is de uitbreiding van het verandasysteem Penta: een volledig glazen dak, resp. plat dak (Cubo), voor een bijzonder transparant woon-en natuurgevoel.

Midden in de natuur, maar toch goed beschut: met de verandasystemen van Finstral wordt probleemloos aan deze eis voldaan. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lucht- en waterdichte constructie en een optimale isolatie.

Of men nu kiest voor dubbel isolatieglas of desgewenst drievoudig hoogrendementsglas – met een Finstral-veranda kan men 365 dagen per jaar „buiten“ zitten en wordt bovendien een langdurige meerwaarde voor het onroerend goed gecreëerd.

Vele combinatiemogelijkheden

De veranda kan ook nog eens perfect op het huis afgestemd worden. De klant kan kiezen uit verschillende design-, openings- en verluchtingsopties en ook de juiste glas- en paneelvarianten kiezen. De vele combinatiemogelijkheden worden sinds 2016 consequent uitgebreid met het uitbouwen van het verandasysteem Penta. Een volledig glazen dak brengt de natuur nog dichterin de woonruimte. Het plat dak van Cubo past perfect bij een moderne, strakke bouwstijl.

Het zijn vooral de nieuwe, aantrekkelijke openingselementen die een puristische, heldere optiek ondersteunen, zoals de hefschuif- of vouwdeur van de designvariant Cristal. Hier dragen de maximale glasoppervlakken, de slanke profielaanzichten en de barrièrevrije drempels bij tot een fascinerend geheel.

GERELATEERDE DOSSIERS