Doorzoek volledige site
08 mei 2018

Nieuw Free Willy® Vertical in W.R. Ceder

Illustratie | © Outdoor Wood Concepts

De Free Willy®-familie van Outdoor Wood Concepts breidt uit met nieuwe Free Willy® Vertical in W.R. Ceder (100% PEFC® Cert.). Free Willy® Vertical is een architecturale gevelbekleding met een sterk uitgesproken verticale belijning.

Net zoals de Free Willy® Original is Free Willy® Vertical voorzien van de verdoken ventilatie-openingen (= VentiWood®) voor een permanente verluchting van de spouw.

Deze zijn om de 30 cm ingefreesd zijn om de spouw mooi droog en vooral goed geventileerd te houden. De gedeponeerde innovatie -  VentiWood® - lost in één klap het probleem van de meeste gesloten (tand/groef) gevelbekledingen op. Toch krijgt men met Free Willy® de indruk van een luchtige, open lattenwerkstructuur.

 

Van waar de naam Free Willy®?

Mocht u zich afvragen van waar Outdoor Wood Concepts de naam voor deze gevelbekleding gehaald hebben: wanneer u de doorsnede van dit profiel kantelt, dan merkt u meteen een sterke gelijkenis met de gelijknamige, sympathieke walvis.

 

Innovatief karakter

Free Willy® werd in 2010 geselecteerd door Designregio Kortrijk als één van de 50 meest innovatieve producten uit de regio.