Doorzoek volledige site
15 mei 2018

Entreemat emco X-TREME® voor logistieke centra en fabrieken

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

Emco is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in duurzame en stijlvolle entreematsystemen. Met een breed assortiment is emco in staat om voor vele verschillende toepassingen een oplossing te voorzien. Speciaal voor logistieke centra, fabrieken en parkeergarages biedt emco een praktische oplossing met de entreemat X-TREME®.

De entreemat X-TREME® is ontwikkeld voor entrees waar extreem zwaar verkeer naar binnen wordt gereden (tot 7,5 ton). De mat verwijdert meer dan 80% vuil van de wielen. Dat zorgt ervoor dat de entree en de achterliggende ruimtes, die door zware voertuigen worden bereden, langdurig schoon blijven.

Het gevolg is een verhoging van de productie en het werkplezier, het verlaagt de reinigingskosten en voorkomt onnodige slijtage van vloeren. Bovendien voorkomt een droge vloer uitglijden en blijven de verpakkingen van de goederen schoon.

 

Modulair

De entreemat emco X-TREME® is een modulair matsysteem met modulen van 812 x 410 mm en is geschikt voor binnentoepassing en overdekte buitenentrees. Aan de hand van de beschikbaarheid aan ruimte en de wensen kunnen de afmetingen eenvoudig worden afgestemd op de behoefte.

De lengte van het matsysteem is van belang voor een grondige vuilopname. De omtrek van de wielen is bepalend voor de lengte. Voor een optimale reiniging adviseert emco 3x de omtrek van het wiel.

GERELATEERDE DOSSIERS