Doorzoek volledige site
16 mei 2018

Aangename akoestiek in Nederlands restaurant

Illustratie | © OWA Benelux
Illustratie | © OWA Benelux
Illustratie | © OWA Benelux
Illustratie | © OWA Benelux

Idyllisch gelegen op een prachtig plekje aan het water van de Kagerplassen in Nederland vind je Tante Kee: een sfeervol restaurant dat alleen met een pontje te bereiken is. Met een grootschalige renovatie door de Vier Totaalafbouw heeft het restaurant een volledige restyle gekregen. Met het naadloze OWAplan is het restaurant voorzien van een stijlvolle en strakke uitstraling. Het naadloos akoestische plafond voorziet bovendien in aangename akoestiek waardoor gasten op prettige wijze met elkaar kunnen praten. 

Met de renovatie is een compleet nieuwe indeling van het restaurant gerealiseerd. Eigenaresse Kim Edwards vertelt: “Alle tafels bieden nu een mooi uitzicht over het water. Daarnaast is het hele restaurant gerestyled: van vloerbedekking tot tafels en stoelen, en van logo tot een volledig nieuwe bar. Het restaurant heeft daarmee een eigentijdse, stijlvolle en karakteristieke sfeer gekregen.”

 

Meer klandizie dankzij uitstekende akoestiek

Kim Edwards: “In de oude situatie was de akoestiek enigszins problematisch. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat gasten gewoon rustig met elkaar kunnen praten, ook in een vol restaurant. Dat was voorheen niet mogelijk. Het naadloze akoestische spuitplafond van OWA bood een ideale oplossing: een stijlvol strak plafond dat het geluidsniveau in het restaurant flink beperkt. Dat verschil is zeer duidelijk te horen, ook voor gasten. Vooral van zakelijke klanten horen we vaak dat ze bepaalde restaurants niet meer bezoeken door de slechte akoestiek. Die klandizie lopen wij nu niet meer mis.”

 

Renovatie werpt vruchten af

Maar niet alleen de akoestiek van het restaurant is verbeterd, ook de bezoekersaantallen zijn opgelopen. Kim Edwards: “Sinds de renovatie merken we dat we het heel druk hebben. Maar het mooiste compliment is dat we door restaurantvereniging JRE zijn uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland.” De 36 aangesloten restauranteigenaren in Nederlands kozen unaniem voor Tante Kee als beste JRE-restaurant van Nederland.

GERELATEERDE DOSSIERS