Doorzoek volledige site
18 mei 2018

DOX Noise Control biedt gespecialiseerde audiometrie cabines aan

Illustratie | © Dox Acoustics

DOX Noise Control biedt vanaf 2018 een breed scala van standaard of aangepaste metalen audiometrie cabines aan van erkend fabrikant Boët StopSon.

De cabines zijn verkrijgbaar in kitvorm of volledig voorgemonteerd en zijn meteen na installatie klaar voor gebruikin audiometrische testen.

De levering en installatie van verlichting, elektriciteit, brandalarmsystemen en patiënt-/verpleegoproep kunnen ook deel uitmaken van de turn-key service. Deze service houdt ook het ontwerp, de selectie en de installatie van ventilatie- en airconditioningsapparatuur in, volgens de geldende akoestische normen (omgevingsgeluidniveaus) en omvat eveneens ontwerp en decoratie van de cabines.

Geïnstalleerd in een groot aantal ziekenhuizen, universiteiten, laboratoria, medische en onderzoekscentra over de hele wereld, voldoen deze audiometrie cabines aan zowel technische als akoestische normen en worden ze op maat van elk project geleverd.

 

Types

Audio 1000

De Audio 1000 is de meest compacte audiometrie cabine in het gamma. Een zeer competitieve oplossing, de Audio 100 is geschikt voor gehoorscreeningtests. Aangepast aan de noden van werkartsen of publieke instellingen, deze cabine is volledig uitgerust met een eigen ventilatie- en verlichtingssysteem, een stoel, een klaptafel en een verbindingspaneel (voor het aansluiten van de audiometer. Het wordt voorgemonteerd geleverd en is klaar voor gebruik na levering en is perfect mobiel dankzij de wielen. 

 

Audio 1500

Iets groter dan haar zus Audio 1000, Audio 1500 heeft dezelfde eigenschappen (zowel akoestisch als op het niveau van de uitrusting). Deze cabine zorgt voor een ideale omgeving voor patiënten tijdens gehoorscreeningtests, in ruimtes waar de toegang beperkt is. Gezien de dimensionele kenmerken, wordt de Audio 1500-serie geleverd in kit. Levering en installatie maken deel uit van de turn-key service.

 

Audio 3000

De Audio 3000-cabines zijn op maat ontworpen en passen zich aan de beperkingen en specifieke kenmerken van elk project aan. De Audio 3000-serie biedt een zeer hoog niveau van akoestische prestaties aan in combinatie met een modulair, flexibel en robuust ontwerp. Levering en installatie maken deel uit van de turn-key service.

 

Audio 6000

De Audio 6000-cabine heeft dezelfde functies als de Audio 3000-serie, behalve dat deze is samengesteld uit een dubbele wand. Deze cabine biedt daardoor een extreem hoog niveau van akoestische prestaties aan die kunnen voldoen aan de meest veeleisende vereisten (met name op het gebied van onderzoek). Het wordt over het algemeen gebruikt wanneer de akoestische eisen zeer streng zijn of wanneer het achtergrondgeluidsniveau van de installatieruimte extreem hoog is. 

GERELATEERDE DOSSIERS