Doorzoek volledige site
06 juni 2018

Nieuwe terrasplank met hoge vlekbestendigheid

Illustratie | © LoCra
Illustratie | © LoCra
Illustratie | © LoCra
Illustratie | © LoCra

LoCra breidt het assortiment terrafina®terrasplanken uit met terrafina®lounge: een onderhoudsvriendelijke terrasplank die voor vele toepassingen geschikt is.

terrafina®lounge terrasplanken kenmerken zich door de toepassing van Lignoguard, een nieuwe grondstof die zorgt voor de volledige ommanteling van de terrasplank.

Dit zorgt ervoor dat de terrasplank een hoge vlekbestendigheid heeft en een uitermate onderhoudsvriendelijk karakter. Vanuit dit oogpunt is de terrasplank dan ook geschikt voor alle mogelijke toepassingen en in het bijzonder voor gebruik onder terrasoverkappingen, balkons,…

terrafina®lounge is uniek door zijn gevarieerde structuur van zijn grondoppervlak. Door de speciaal ontwikkelde productietechniek krijgen de terrasplanken een mooie matte optiek, gecombineerd geven ze een prachtig design en een natuurlijke ‘look’.

terrafina®lounge is beschikbaar in vijf kleuren en verschillende lengtematen. De terrasplanken kunnen uiteraard gecombineerd worden met alle mogelijke toebehoren uit het systeem Lignodur terrafina®.

GERELATEERDE DOSSIERS