Doorzoek volledige site
06 juni 2018 | PHILIPPE SELKE

Opleidingen en seminaries om sterk te staan op de markt van morgen

Architect : R²D² Architecture Illustratie | Bernard Boccara

Met de slogan ‘Om sterk te staan op de markt van morgen!’ lanceert Leefmilieu Brussel zijn nieuw programma ‘Opleidingen en Seminaries Duurzame Gebouwen’ voor het tweede semester van 2018. De opleidingen richten zich op bouwprofessionals actief in Brussel: architecten, studiebureaus, ingenieurs, professionele bouwheren, promotoren, beheerders van gebouwen, syndici, aannemers,… Hoewel de eerste opleidingen pas in september van start gaan, valt de uiterste inschrijfdatum al tijdens de zomervakantie. Laat u niet verrassen.

Bereid u vandaag al voor op het bouwen van de toekomst, namelijk duurzaam bouwen. Tussen 2014 en 2017 hebben de ‘Seminaries en Opleidingen Duurzame Gebouwen’ van Leefmilieu Brussel enkele duizenden deelnemers op de been gebracht. Ze zijn een referentie geworden voor bouwprofessionals actief in Brussel.
 

Haal voordeel uit de internationaal erkende Brusselse knowhow

Neem deel en haal voordeel uit de Brusselse expertise in de materie, die internationaal erkenning krijgt. Alle seminaries en opleidingen worden geleid door specialisten op het vlak van duurzaam bouwen en renoveren in het Brussels Gewest, en illustreren de talrijke gerealiseerde projecten in het Gewest. 

 

Neem deel aan werfbezoeken

De werfbezoeken worden op maat geselecteerd en steeds begeleid door actoren die bij het project betrokken zijn.
 

Uitwisseling met andere professionals

Of het nu om presentaties of werfbezoeken gaat,  de seminaries en opleidingen laten u toe praktijken en visies uit te wisselen met professionals ervaren in duurzaam bouwen.

 

Ontdek de laatste tendensen en regelgeving

De seminaries en opleidingen vormen de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de actuele regelgeving en de technische mogelijkheden voor uw projecten.


Schrijf u hier in
www.leefmilieu.brussels/opleidingendubo

Opleidingen en seminaries duren 1 tot 4 dagen en kosten 40 of 50 € per dag, Ze vinden plaats in het BEL van Leefmilieu Brussel (Thurn & Taxis site)