Doorzoek volledige site
02 juli 2018

FSC reikt awards uit aan houtprojecten

Illustratie | © FSC

Via de ‘FSC® Project Awards’ wil FSC België projecten waarin FSC-gecertificeerd hout gebruikt werd volop in de kijker zetten. Na een succesvolle editie in 2015, met ruim 40 deelnemende projecten in een 4-tal categorieën, worden de awards in 2018 terug uitgereikt.

Elk bouwproject waarin de keuze wordt gemaakt voor FSC-gecertificeerde houtproducten, draagt bij aan behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Steeds meer opdrachtgevers, architecten en studiebureaus of bouwbedrijven kiezen dan ook bewust voor FSC gecertificeerd hout in hun projecten of activiteiten. En dit mag terecht meer in de kijker gezet worden. 

Bent u als opdrachtgever, ontwerper, of uitvoerder betrokken bij een bouwproject waarin FSC-gecertificeerde houtproducten gebruikt werden of worden, dan kan u dit project indienen mits het voldoet aan de voorwaarden voor deelname

De 4 categorieën zijn: ‘Buiteninfrastructuur’, ‘Publiek Gebouw’, ‘Projectbouw’ en ‘Particulier Gebouw’.

Kandidaat-deelnemers kunnen hun project indienen tot uiterlijk 25/09/2018. Nadien zal een meerkoppige en onafhankelijke jury per categorie een 3-tal finalisten aanduiden. 

De winnende projecten worden bekend gemaakt tijdens een event op 23 oktober 2018 op de vakbeurs Prowood2018 (Flanders Expo, Gent).

GERELATEERDE DOSSIERS