Doorzoek volledige site
01 augustus 2018

Nieuwe verwarmende gipsplaat CaloriK® Board van Knauf

Illustratie | © Knauf

CaloriK® Board van Knauf is de nieuwe gipsplaat die het mogelijk maakt alle soorten ruimten te verwarmen via een intelligente oplossing op basis van een Diamond Board gipsplaat en een innoverende, elektrische verwarmingstechnologie. Zijn voordelen? Plaatswinst, directe verwarming, gemakkelijk te bedienen, geschikt voor alle type ruimtes en volledig geruisloos. 

In huidige super geïsoleerde woningen bestaat het risico dat verwarmingssystemen overgedimensioneerd geraken. Knauf heeft daarvoor een oplossing in petto: de laagenergetische en verwarmende gipsplaat Knauf CaloriK.

Dit product combineert een stootvaste vezelversterkte gipsplaat (afmeting: 120 x 60 cm) en de nieuwste generatie superveilige verwarmingsweerstandstechnologie op basis van droge inkt.

Afhankelijk van het gewenste vermogen, is CaloriK beschikbaar in 600 W en 1200 W. Met deze oplossing kan de temperatuur klassiek of via domotica (bv. smartphone) geregeld worden.

Naast het esthetisch vernuft van een onzichtbare warmtebron, wint de gebruiker ook op ruimtelijk, veiligheids-, energetisch en economisch vlak. Tenslotte geniet de gebruiker ook van zachte en aangename warmte die perfect door de ruimte verspreid wordt

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS