Doorzoek volledige site
02 augustus 2018

Het nieuwe compleet glazen raam: glashelder uitzicht, optimale functie

Binnen- en buitenaanzicht van het nieuwe compleet glazen raam FIN-Project Twin-line Nova Cristal. Illustratie | © Finstral

De Finstral-Aluminium productlijn heeft zich met een aantrekkelijke productvariant uitgebreid. Cristal heet het nieuwe raam uit de FIN-Project-Serie: bij dit hoogwaardige compleet glazen raam verdwijnt de vlegel zowel aan de binnen- als aan de buitenkant volledig achter het vleugel overdekkende glas.

Het frame loze buitenaanzicht bestaat uit een fullscale, elegante, glazen voorzijde. Ook binnen zorgen de frameloze contouren en de compleet in glas vormgegeven oppervlaktes voor een gereduceerde, heldere vormgeving.

Onderhoud en reiniging van de ramen worden, dankzij de onzichtbare kaders, eenvoudig. Een totaal aan 12 kleuren vergroot de keuzemogelijkheid voor de randemaillering van het glas.

 

FIN-Project Twin-line Nova Cristal

Het met combivleugels uitgevoerde Cristal-raam biedt geïntegreerde bescherming tegen zon en inkijk: de in de spouw geplaatste jaloezie is regen- en windbestendig en zorgt voor optimale lichtverhoudingen.

In de variant Twin-line Classic Cristal is dit compleet glazen aluminium raam ook verkrijgbaar met van de buitenzijde zichtbare vleugels en vlakke optiek. 

Cristal combineert ultramoderne esthetiek met de beste prestatiewaarden: De thermische isolatiewaarde ligt op 1,0 W/m²K, terwijl de geluidsisolatie een uitstekende waarde van 41 dB bereikt.

GERELATEERDE DOSSIERS