Doorzoek volledige site
09 augustus 2018 | ARCHITECTURA.BE

Coming soon! int.site: portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector

Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de Belgische interieur- en designsector? Voeg dan alvast www.intsite.be toe aan jouw favorieten. De lancering van de nieuwe portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector  int.site zal plaatsvinden op 18 oktober. Deze datum is niet toevallig gekozen, want op die dag start de Biënnale Interieur 2018.

int.site kan je beschouwen als een spin-off van Architectura.be, dat een sterke reputatie heeft uitgebouwd als meest bezochte website voor (interieur)architecten en ingenieurs in België.

 

Relevante berichten en nieuwsbrieven

Wat Architectura.be vandaag is voor de architecten, zal int.site worden voor de interieurprofessionals. int.site zal enkel en alleen nieuws brengen dat relevant is voor de professionals uit de design- en interieursector: reportages over interessante interieurprojecten, artikels over interieurawards, bespreking van nieuwe producten, aankondigingen en verslagen van evenementen, interviews met designers en interieurarchitecten, enz.

int.site zal één keer per maand een eigen nieuwsbrief uitsturen.

 

Geïnteresseerd?

Wil u als bedrijf in contact komen met professionals uit de interieur- en designsector? Dan mag u zeker niet ontbreken op int.site, de portaalsite rond interieur en design. Raadpleeg de FAQ’s over int.site of neem contact op met onze salesverantwoordelijken Inge Lambrechts (+32 471 86 87 45, inge@intsite.be) of Davy Dheedene (+32 473 99 34 05; davy@intsite.be).