Doorzoek volledige site
23 augustus 2018

Keramag VariForm wastafels: een veelzijdig modulair systeem voor op maat gemaakte wasgelegenheden

Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit

Keramag VariForm van Geberit is het nieuwe wastafelassortiment met wastafeloplossingen voor projecten in zowel de openbare en de semiopenbare als in de privésector. Rond of rechthoekig, ovaal of ellipsvormig: het vormgevingsconcept voor Keramag VariForm baseert zich op deze vier belangrijke geometrische basisvormen. Het uitgebreide modulaire systeem bestaande uit onderbouw-, opbouw- en opzetwastafels is in diverse maten verkrijgbaar, wat u een complete vrijheid van ontwerp oplevert. Dankzij het portfolio van producten vóór de muur en de installatietechnologie achter de muur biedt Keramag degelijke systeemoplossingen aan.

Keramag heeft zijn wastafelassortiment aangevuld met een hele reeks onderbouw-, opbouw- en opzetwastafels in verschillende maten en vormen. De wastafels zijn verkrijgbaar in ronde, rechthoekige, ovalen en ellipsvormige uitvoering. Hierdoor bieden de Keramag VariForm-wastafels een nagenoeg onbeperkte veelzijdigheid qua ontwerp voor badkameroplossingen in openbare sanitaire ruimten, alsook voor wasgelegenheden in hotel- en privébadkamers.

De wastafels zijn tijdloos mooi dankzij hun bijzonder slanke rand. Hierdoor past het design van de opbouw- en opzetwastafels in vrijwel elke badkamer. En om een nog grotere creatieve vrijheid te verzekeren, biedt Keramag de opbouw- en opzetwastafels aan met een werkblad met of zonder kraangat. Met andere woorden: de kraan kan als wastafelkraan op de keramische wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd, of als muurkraan aan de voorwandinstallatie, telkens naargelang van de eisen, het gewenste design en de situatie van de ruimte.

 

Goede ergonomie dankzij de royale diepte

Alle VariForm-wastafels bieden een royale diepte, waardoor de gebruiker over meer ruimte beschikt en zich dus in alle comfort kan wassen. Dankzij het design en het gebruik van hoogwaardig sanitairkeramiek is het oppervlak van deze wastafels barst- en krasvrij, alsook onderhoudsvriendelijk. Zelfs bij intensief gebruik blijft het heel lang mooi.

 

Een uitgebreid portfolio voor openbare, semiopenbare en private sanitaire voorzieningen

Keramag VariForm staat voor een uitgebreid assortiment wastafeloplossingen voor projecten in zowel de openbare en de semiopenbare als in de privésector. Samen met het portfolio bestaande uit urinoirs, toiletten, wastafels, elektronisch bediende kranen, tweedehandse fittingen en de installatietechnologie achter de muur, beschikken eigenaars van gebouwen, ontwerpers en projectbeheerders over degelijke systeemoplossingen van Geberit. Wat resulteert in betrouwbaarheid, kwaliteit en de nodige ondersteuning in geval van service voor sanitaire projecten.

 

Een uitgebreid assortiment

De inbouwwastafels zijn verkrijgbaar in ronde uitvoering met een diameter van 40 cm en 48 cm. De ovalen wastafels zijn er in de afmetingen 50x40 cm, 50x45 cm, 55x40 cm, 55x45 cm en 60x48 cm; de ellipsvormige inbouwwastafels in de afmetingen 60x40 cm en 60x45 cm; en het rechthoekige model in de afmetingen 55x40 cm en 55x45 cm. De semi-verzonken ronde wastafel heeft een diameter van 50 cm.

De onderbouwwastafels zijn verkrijgbaar in ronde uitvoering met een diameter van 33 cm en in ovalen uitvoering in de afmetingen 42x33 cm en 50x40 cm. De ellipsvormige onderbouwwastafel is er in de maat 55x40 cm, de rechthoekige modellen in de afmetingen 45x35 cm en 50x40 cm.

Bij de opzetwastafels heeft het ronde model een diameter van 45 cm, terwijl de ovalen modellen in de afmetingen 55x40 cm en 60x45 cm verkrijgbaar zijn. De ellipsvormige opzetwastafels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 55x40 cm, 50x40 cm en 60x45 cm. Het rechthoekige model in de afmetingen 55x40 cm en 60x45 cm.

Het Keramag VariForm assortiment is vanaf nu te verkrijgen bij de sanitaire groothandels. 

GERELATEERDE DOSSIERS