Doorzoek volledige site
19 september 2018 | PHILIPPE SELKE

Building for Health, het colloquium gewijd aan architectuur voor de zorgsector

Donderdag 11 oktober vindt in Flagey in Brussel de tweede editie van Building For Health plaats, het Belgische colloquium volledig gericht op architectuur in de zorgsector. David Roulin (Art & Build), Olivier Barré (Modulo architects), David Labeau (Assar Architects), Michel Van der Beken (B2Ai), Dirk D’herde (archipelago architects), Stéphane Vermeulen (VK Architects & Engineers)… zijn maar enkele van de 12 gastsprekers die hun ervaringen en visie op de zorgomgeving van morgen komen delen. Een niet te missen evenement.

 

Op het programma van deze tweede editie: architecturale concepten, het bouwen in lagen, de integratie van artificiële intelligentie in de gebouwen in de zorgsector, de ziekenhuizen en het transhumanisme, de healing environment.

De onderwerpen worden meestal besproken aan de hand van casestudy’s: Hospitacité in Brussel, Maas en Kempen in Maaseik, AZ Zeno in Knokke-Heist…

Architecten, technici, fabrikanten, investeerders, ontwikkelaars, ziekenhuisartsen en directies van ziekenhuizen krijgen dit jaar nog de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en boeiende debatten te voeren over architectuur in de zorgsector.

Waarom deelnemen?

  • Om via casestudies van projecten in uitvoering of toekomstige realisaties kennis te maken met de toepassing van nieuwe concepten.
  • Om gedachten uit te wisselen omtrent de volgende uitdagingen die bouw- en medische professionals samen zullen moeten overwinnen.
  • Om te overleggen over nieuwe bottlenecks op het vlak van ziekenhuisarchitectuur
     

Info en inschrijvingen : https://www.building4healthbrussels.com
De voertaal van het colloquium is Frans.