Doorzoek volledige site
25 september 2018

Eenvoudige en correcte inregeling van het ventilatiesysteem met RV 125 regelbaar ventiel

Illustratie | © Ventilair
Illustratie | © Ventilair

Ventilair Group gaat prat op eenvoudige installaties, denk maar aan hun plug-and-play units en flexibele instortkanalen. Vandaar dat ze een inregelbaar ventiel ontwikkelden dat gericht is op het gemak voor de installateur en hoog comfort voor de bewoner.

Het Uniflexplus+ RV 125 ventiel combineert een snelle installatie, een luchtdichte verbinding en unieke geluidsarme prestaties dankzij lage weerstanden.

Het is geschikt voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer tot 75m³/h en beschikt over 26 vergrendelbare standen voor de instelling van luchtvolumes. De installatie en inregeling zijn dan ook letterlijk in een handomdraai geregeld.

Dit product is vervaardigd uit een antistatische en antibacteriële kunststof, net zoals de gekende Uniflexplus+ luchtkanalen.

Het nieuwe ventiel is te bezichtigen en uit te testen tijdens BIS in oktober in hal 3 – stand 3000 en op Install Day in november.

 

Regelbaar ventiel

Het Uniflexplus+ RV 125 ventiel combineert een snelle installatie, een luchtdichte verbinding en unieke geluidsarme prestaties dankzij lage weerstanden. Het is geschikt voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer tot 75m³/h en beschikt over 26 vergrendelbare standen voor de instelling van luchtvolumes.

• 3 verschillende covers
• Te monteren in zowel vast als vals plafond
• Tot 75m³/h
• Zeer laag geluidsvolume (<25dB(A))

GERELATEERDE DOSSIERS