Doorzoek volledige site
16 oktober 2018

Win gratis tickets voor Interieur 2018

Interieur 2018, de hoogmis voor de interieur- en designsector, opent donderdag 18 oktober de deuren in Kortrijk Xpo. Architectura.be en intsite.be mogen twintig gratis tickets weggeven.

Van 18 tot 22 oktober is Kortrijk the place to be voor designtalent, internationale merken en tal van evenementen en tentoonstellingen. Je kan er o.a. lezingen bijwonen, de expo rond Designer of the Year Frederik Delbart bezoeken en de uitreiking van de Interieur Awards bijwonen. Voor het eerst is er ook een Interieur City Festival met expo’s en installaties van Sabine Marcelis, DIFT, Harvey Bouterse, AKT Magazine en vele anderen in het Sint-Maartenziekenhuis en Guldensporencollege.

Gratis tickets

Architectura.be en intsite.be mogen twintig gratis tickets weggeven voor Interieur 2018. Wees er snel bij want de Biënnale opent donderdag al de deuren. Hoe maak je kans op een ticket? Stuur een mailtje naar info@architectura.be en laat ons weten waarom jij absoluut niet mag ontbreken op Interieur 2018. De winnaars worden verwittigd en krijgen een toegangscode per mail toegestuurd.