Doorzoek volledige site
26 oktober 2018

Durf te combineren

Illustratie | © ngrate
Illustratie | © ngrate
Illustratie | © ngrate
Illustratie | © ngrate

Geïnspireerd door ntgrate® wandbekleding? Ga dan voluit voor een 3D effect en combineer je ntgrate wand met matching geweven vinyl vloerbekleding.

Oogstrelend design

Bekijk je vloer in het ochtendlicht en bij valavond. Merk je het verschil? Zoals een schilder werkt met het licht op zijn doek, zo werkt ook het design van je vloer. De lichtinval en legrichting bepalen mee de sfeer van je interieurproject.

Het design mag er dan wel oogstrelend uitzien, de ntgrate® toplaag en de glasvezelkern zijn extreem stoer. Het hoogtechnologisch weefsel Topgrate® zet een nieuwe standaard in vloerkwaliteit: maatvast met een zeer sterke slijtweerstand en kleuregaliteit. Goedgekeurd voor intensief, hoog commercieel gebruik. 

 

Onderhoudsvriendelijk

ntgrate® stoot makkelijk vuil af, is brandvertragend en blijft dan ook als nieuw. 

De rafelvrije naden en trendy karakters maken alle combinaties mogelijk: van extreem ruig tot heerlijk rustig. 

 

Akoestische muurbekleding

Met de akoestische wandpanelen creëer je een totaalbeleving: voel, kijk en luister. De panelen zijn met maar 1 cm dikte perfect geluidsabsorberend, krasvrij, stootvast en afwasbaar.

Meer nog: er is geen naad of microperforatie. Je ziet dus alleen het egale eindresultaat. Dit product kwam tot stand in samenwerking met één van de ntgraters: Print Acoustics.

 

Wallpaper

Laat je vloerdesign doorlopen op je muur met de ntgrate® wallpapers. Deze innovatie in behang is niet alleen stootvast, maar ook afwasbaar.

GERELATEERDE DOSSIERS