Doorzoek volledige site
29 oktober 2018

Panolux vouwwanden: slank design, panoramisch zicht

Illustratie | © Belisol
Illustratie | © Belisol
Illustratie | © Belisol

Met de Panolux vouwwanden zet Belisol in op design, gebruiksvriendelijkheid én duurzaamheid. Met hun hoekige, slanke profilering stralen ze een strak karakter uit, maar ook in gebruik bieden ze moderniteit ten top. Met Panolux transformeer je de ruimte in één beweging tot een open oase, telkens je het raam opent

Bij Panolux vouwwanden gaan esthetisch en praktisch design hand in hand gaan: je kunt ze zowel naar binnen als naar buiten openen en ze zijn vouwbaar naar links of naar rechts.

Dankzij de multifunctionele thermische isolatie die uit één stuk glasvezelversterkte polyamide bestaat, scheert dit gamma ook qua isolerend vermogen hoge toppen. De vleugels die onder verstek stevig met elkaar verbonden zijn door gelijmde en geperste geïntegreerde hoekverbinders garanderen een kwalitatief hoogstaande inwerking.

 

Technisch

De Belisol Panolux vouwwanden kunnen geplaatst worden met een verzonken onderregel – zowel binnen als buiten – voor een volledig vlakke drempel. Extra veilig én onderhoudsvriendelijk!

 

Isolatie

De thermische onderbrekingen bionicTURTLE® staan garant voor een optimale isolatie. Belisol Panolux vouwwanden kunnen bovendien uitgerust worden met drievoudig glas voor de allerbeste isolatiewaarden.

 

Opties

Het uitgebreide aanbod maakt meer dan ooit een flexibele indeling mogelijk: het Panoluxgamma is dan ook beschikbaar in gehelen bestaande uit 3, 4, 5, 6 of 8 delen. Helemaal op maat van uw ruimte.

 

Afwerking

Belisol garandeert dat je geen last meer zal hebben van de zon dankzij aangepaste aangepaste zonwering of screens. 100% op Panolux-maat.

 

Veiligheid

Ook met veiligheid hield Belisol  rekening bij het design van het Panolux-gamma. Espagnoletvergrendelingen maken het onmogelijk voor ongewenste bezoekers om binnen te dringen via het raam.

 

Kleuren

Specifieke kleur gewenst in je interieur? Naast een uitgebreid aanbod standaardkleuren zijn de profielen optioneel in alle RAL-kleuren beschikbaar, afgewerkt in mat, glans of structuur.

 

Combinaties

Op zoek naar de perfecte match? Belisol Panolux vouwwanden zijn makkelijk te combineren met ramen en deuren uit het Belisol Holux-gamma voor een samenhorige look.

 

Garantie

Slaap op beide oren dankzij tien jaar Belisolgarantie.

GERELATEERDE DOSSIERS