Doorzoek volledige site
13 november 2018

Drijvende roadshow brengt nieuwe producten dichter bij

Op 12 november vond in Hasselt de eerste editie plaats van de Plus Point River Cruise: een drijvende beurs, want alles speelt zich af aan boord van een schip: de MS Grace. “We willen nieuwe producten op een kwalitatieve en lokale manier introduceren.”

Een schip is niet alleen een originele omgeving om bedrijven in contact te brengen met bouwprofessionals, het is ook een weloverwogen keuze, zegt initiatiefnemer Raymond Schepers: “We willen het event naar de mensen brengen. Geïnteresseerden zien er vaak tegenop om naar beurzen te gaan vanwege de files. Met deze boot kunnen we de beurs in verschillende steden organiseren, zodat mensen de dichtstbijzijnde locatie kunnen uitkiezen.”

Een vijftigtal standhouders tekenen present: grote en kleine bedrijven in uiteenlopende sectoren van de bouw. De muren zijn voor de gelegenheid gedecoreerd met popartkunstwerken, die bovendien te koop worden aangeboden.

De MS Grace meert later deze week ook nog aan in Antwerpen (13 en 15 november), Brussel (14 november) en Gent (16 november). De Plus Point River Cruise krijgt wellicht ook een vervolg in Duitsland, Nederland en Frankrijk.