Doorzoek volledige site
12 oktober 2011

Derde Grote Architectuur- en Kunstquiz 2011 in Sint-Felixpakhuis

Na edities in de ontwijde kerk in de Provinciestraat en in De Roma vindt de derde editie van De Grote Architectuur- en Kunstquiz 2011 op donderdag 20 oktober 2011 plaats in de middengang van het Sint-Felixpakhuis in Antwerpen. De quiz wordt gespresenteerd door de Antwerpse Stadsbouwmeester, Kristiaan Borret. Mediapartner Architectura heeft voor iedere deelnemende ploeg een interessant boek in petto.
Na edities in de ontwijde kerk in de Provinciestraat en in De Roma vindt de derde editie van De Grote Architectuur- en Kunstquiz 2011 op donderdag 20 oktober 2011 plaats in de middengang van het Sint-Felixpakhuis in Antwerpen. De quiz wordt gepresenteerd door de Antwerpse Stadsbouwmeester, Kristiaan Borret. Mediapartner Architectura heeft voor iedere deelnemende ploeg een interessant boek in petto.

Na de quiz is er een groots feest met dj’s waarop iedereen van harte welkom is om na te praten, een glaasje te drinken en te dansen. Diegene die de quiz wensen bij te wonen als toeschouwer zijn eveneens welkom om vrienden en collega’s te ondersteunen of om mee te genieten van deze avond van kennisoverdracht en plezier


Programma

19u ontvangst in de foyer
20u start quiz in de middenstraat
23u einde quiz

Aansluitend prijsuitreiking, napraten en feest met dj’s

1e prijs : 5 designstoelen (Tip Ton Chair)

Inschrijven kan hier. Parkeren kan ondergronds, inrit via de Zeevaartstraat. Er is een restaurant in het Sint-Felixpakhuis, deelnemers of toeschouwers die vooraf wensen te eten kunnen hier reserveren of telefonisch op 03 203 03 30.

Hopelijk ben jij, je bureau, vereniging of instituut van de partij om de uitdaging aan te gaan tegen architecten, verenigingen en instituten uit Vlaanderen en Nederland.