Doorzoek volledige site
05 december 2018 | NIELS ROUVROIS

intsite.be schiet uit de startblokken

intsite.be, de nieuwe portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector, is gelanceerd! Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de Belgische interieur- en designsector? Voeg dan zeker www.intsite.be toe aan jouw favorieten.

Wat architectura.be vandaag is voor de architecten, zal intsite.be zijn voor de interieurprofessionals. intsite.be zal enkel en alleen nieuws brengen dat relevant is voor de professionals uit de design- en interieursector. Projecten en producten. Ernstig en luchtig. Internationaal en dicht bij huis. Portretten en interviews. Awards en evenementen. Het nieuwsaanbod op intsite.be is ruim en wordt ondergebracht in verschillende rubrieken.
 

Maandelijkse nieuwsbrief

Iedere maand vertrekt er ook een intsite.be-nieuwsbrief, met de interessantste content verzameld. Bent u geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief van architectura.be? Dan krijgt u vanaf nu ook de maandelijkse intsite.be-nieuwsbrief in de mailbox. Uiteraard met mogelijkheid tot uitschrijven indien gewenst. 


Social media

Uiteraard mag intsite.be niet ontbreken op social media. Foto’s, video’s, links, info,… via Facebook en Instagram blijf je nog beter en sneller op de hoogte van de handel en wandel binnen de interieur- en designsector. Check www.intsite.be voor de links naar de social media-kanalen.


Partnerships

Door uitsluitend nieuws te brengen dat relevant is voor de interieur- en designprofessionals vormt intsite.be een ideaal platform voor bedrijven die online met deze doelgroep in contact willen komen. Een bedrijfsfiche zorgt voor een blijvende visibiliteit die u nog extra in de verf kan zetten met strategische bannering. Interesse? Neem dan zeker contact op met onze salesverantwoordelijken Inge Lambrechts (oosten van België, inge@intsite.be), Kathleen Metten (centraal België, kathleen@intsite.be) of Davy Dheedene (westen van België, davy@intsite.be).