Doorzoek volledige site
06 december 2018 | MICHEL CHARLIER

Bereid u voor op de markten en uitdagingen van morgen met Leefmilieu Brussel

Illustratie | © Crédit photo : Yvan Glavie - Architecte: R²D² Architecture

Leefmilieu Brussel heeft zopas zijn nieuwe ‘Opleidingen en seminaries duurzame gebouwen’ voor het eerste semester van 2019 gelanceerd? De opleidingen en seminaries richten zich naar alle bouwprofessionals actief in het Brussels Gewest: architecten, studiebureaus, ingenieurs, professionele bouwheren, promotoren, beheerders van gebouwen, syndici, aannemers,…
Enkele thema’s die in 2019 aan bod komen: akoestiek, bouwwerven in circulaire economie, houtbouw, de keuze van duurzame materialen en isolatiematerialen, het verminderen van polluenten  in een gebouw, renoveren met een hoge energie-efficiëntie, follow-up en monitoring van duurzame gebouwen…

 

Haal voordeel uit de internationaal erkende Brusselse knowhow

Tussen 2014 en 2017 hebben de ‘Seminaries en Opleidingen Duurzame Gebouwen’ van Leefmilieu Brussel enkele duizenden deelnemers op de been gebracht. Ze zijn een referentie geworden voor bouwprofessionals actief in Brussel.
 
Neem deel en haal voordeel uit de Brusselse expertise in de materie, die internationaal erkenning krijgt. Alle seminaries en opleidingen worden geleid door specialisten op het vlak van duurzaam bouwen en renoveren in het Brussels Gewest, en illustreren de talrijke gerealiseerde projecten in het Gewest. 
 

Neem deel aan werfbezoeken

De werfbezoeken worden op maat geselecteerd en steeds begeleid door actoren die bij het project betrokken zijn.
 

Ontdek de laatste tendensen en regelgeving

De seminaries en opleidingen vormen de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de actuele regelgeving en de technische mogelijkheden voor uw projecten.
 

Schrijf u hier in 
www.leefmilieu.brussels/opleidingendubo

Opleidingen en seminaries duren 1 tot 3 dagen en kosten 50 € per dag, Ze vinden plaats in het BEL van Leefmilieu Brussel (site Tour & taxis.)