Doorzoek volledige site
03 oktober 2011

Extra events rond Dag van de Architectuur

Op zondag 9 oktober 2011 organiseert het VAi voor de vijfde keer de Dag van de Architectuur. In Gent zijn er twee extra lezingen die niet in het programma werden vermeld, maar heel zeker aan te bevelen zijn. Op 13 oktober 2011 wordt daarenboven een PechaKucha Gent georganiseerd met enkele markante namen uit de architectuur- en designwereld. Deze drie events zijn gratis.
Op zondag 9 oktober 2011 organiseert het VAi voor de vijfde keer de Dag van de Architectuur. In Gent zijn er twee extra lezingen die niet in het programma werden vermeld, maar heel zeker aan te bevelen zijn. Op 13 oktober 2011 wordt daarenboven een PechaKucha Gent georganiseerd met enkele markante namen uit de architectuur- en designwereld. Deze drie events zijn gratis.Boekentoren Gent


   1. op donderdag 6 oktober is er een lezing van Paul Robbrecht over en in de boekentoren
       (http://www.archipelvzw.be)
   2. op vrijdag 7 oktober is er een lezing van Coussée en Goris over de Waalse Krook in het Universiteitsforum
       (flyer)
   3. op donderdag 13 oktober is er PechaKucha Ghent volume 11 in het Universiteitsforum
       (http://www.pecha-kucha-ghent.org)


Voor meer info leest u best de praktische info op de website. Bovenstaande events zijn slechts een greep uit de vele lezingen die in het kader van de Dag van de Architectuur worden gerealiseerd. Als men de website van de Dag van de Architectuur erop naleest, zal u merken dat u in oktober bijna dagelijks een lezing kunt bijwonen.