Doorzoek volledige site
10 januari 2019

Stel jezelf of een collega kandidaat voor de Jo Crepain Prijzen

Bij de vorige editie in 2017 zijn Callebaut-architecten, OMGEVING en Coussée & Goris bekroond met de Jo Crepain Prijzen. Illustratie | NAV- Bart Lasuy

Met de Jo Crepain Prijzen bekroont Netwerk Architecten Vlaanderen al sinds 2013 architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector. Op 6 juni 2019 kom je te weten wie zich in het rijtje plaatst met namen zoals Robbrecht en Daem architecten, OMGEVING, Coussée & Goris, Callebaut-Architecten en denc!-studio. Misschien hoor jij of een van je collega’s er wel thuis? Jezelf of een collega kandidaat stellen kan nog tot uiterlijk 18 januari.

Dit jaar reikt NAV Prijzen uit in vier categorieën: Beloftevol Startend Architectenbureau, Innovatief Architectenbureau met minder dan 10 medewerkers, Innovatief Architectenbureau met 10 medewerkers of meer en een Carrièreprijs.
 

Stel je kandidaat

Wil je meedingen in één van de categorieën? Stuur dan uiterlijk op vrijdag 18 januari 2019 om 12u jouw portfolio (verwijzing naar de website kan volstaan) en het invulformulier:digitaal naar pieter.degroote@nav.be (bestanden groter dan 10MB graag via WeTransfer) of (optioneel) via een postzending in vijfvoud naar Netwerk Architecten Vlaanderen vzw, t.a.v. Pieter De Groote, Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge.


Nomineer een collega

Heb je een collega-architecten(kantoor) waarvan je denkt: die voldoet helemaal aan de selectiecriteria en verdient ab-so-luut zo'n Jo Crepain Prijs? Laat het dan snel weten aan NAV.