Doorzoek volledige site
22 januari 2019

Baswa Phon nodigt uit in converseren in KMSK Brussel

Illustratie | © Sonogamma

De Brusselse Koninklijke Musea voor Schone Kunsten die zijn ontstaan uit het Departementale Museum van Brussel, opgericht door Napoleon Bonaparte in 1801, behoren vandaag tot de 100 grootste kunstmusea ter wereld en blijven zich vernieuwen om een steeds groter publiek te bereiken. In de plafonds van de vernieuwde multifunctionele ruimtes werd een beroep gedaan op BASWA Phon van Sonogamma.

Op het Museumplein hebben de KMSKB een onthaalruimte voor groepen, een garderobe en drie polyvalente zalen ingericht die samen of apart gebruikt kunnen worden.

Om het omgevingsgeluid in de ruime ontmoetings-en doorgangszones te verminderen en het onaangename en vermoeiende cocktail-party effect tegen te gaan in de multifunctionele ruimtes, werden de plafonds bekleed met het akoestisch marmerzand stucwerk BASWA Phon van Sonogamma.

BASWA Phon is een geavanceerd akoestische pleistersysteem met de uitstraling van traditioneel stucwerk. Het systeem staat bekend om zijn doeltreffendheid, onbeperkt lange levensduur en architecturale vrijheid.